Am trecut la fiecare punct de lucru ca activitate secundara codul CAEN 4711 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun, si vreau sa stiu daca imi trebuie vre-o autorizatie pentru vanzarea de tigari.
In cazul dumneavoastra autorizarea obiectului de activitate s-a facut la Reg. Com. prin eliberarea unui certificat constatator care are la baza o declaratie pe proprie raspundere prin care dumneavoastra ati declarat ca indepliniti conditiile prevazute de lege privind desfasurarea acestei activitati. Lega care regelmenteaza aceasta procedura este Legea nr. 359/2004, vezi art. 15 si urmatoarele.
A doua latura este de natura fiscala( fiind un produs accizabil) dar dupa cum v-am spus nu este cazul dumneavoastra, ea se refera la modu in care se produce si se vinde cu ridicata aceste produse ( vezi antrepozitele fiscale), aici va treui sa studiati Codul Fical, Codul de Procedura Fiscala si Normele de aplicare.
Explicatii cod caen
csabex
buna seara,
am si eu o intrebare. Am primit certificatul de inregistrare pentru intreprindere individuala, activitatea principala fiind conform codului caen ... (vezi toată discuția)