avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Plata contract
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Plata contract

Buna seara am fost administratorul unei firme până anul trecut când firma a fost ștearsă din registrul Comerțului... Dar am rămas cu un contract de fidejusiune pe cap și platesc la o firmă de recuperări creanțe acest contract...... Totul este ok sunt de acord să plătesc ce am luat.... Dar aceasta firma a ajuns cu penalizările la câteva MILIARDE sincer cred că nici în 3 vieți nu reușesc să plătesc suma... Care a fost de 70.000 Ron in 2007 plătesc regulat rata care este poprire pe salariu dar au ajuns la sume exorbitante..... Repet sunt intru totul de acord să restitui suma dar nu miliardele la care sa ajuns ..... Va rog să îmi dați un sfat sau o sugestie.... Cineva mi-a spus să îmi fac bagajul și să plec din tara câțiva ani dar asta nu este o soluție .... Va rog un sfat.....
Buna ziua,

Se poate incerca o negociere cu societatea de recuperari creante. Au fost situatii in care am obtinut pentru clienti o reducere considerabila a debitului pretins de creditor.

cioacalaura1969@yahoo.com a scris:

Buna seara am fost administratorul unei firme până anul trecut când firma a fost ștearsă din registrul Comerțului... Dar am rămas cu un contract de fidejusiune pe cap și platesc la o firmă de recuperări creanțe acest contract...... Totul este ok sunt de acord să plătesc ce am luat.... Dar aceasta firma a ajuns cu penalizările la câteva MILIARDE sincer cred că nici în 3 vieți nu reușesc să plătesc suma... Care a fost de 70.000 Ron in 2007 plătesc regulat rata care este poprire pe salariu dar au ajuns la sume exorbitante..... Repet sunt intru totul de acord să restitui suma dar nu miliardele la care sa ajuns ..... Va rog să îmi dați un sfat sau o sugestie.... Cineva mi-a spus să îmi fac bagajul și să plec din tara câțiva ani dar asta nu este o soluție .... Va rog un sfat.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract fidejusiune... LEONARD67 LEONARD67 Buna ziua Am fost administratorul unei firme care în 2017 sa închis dar am rămas cu un contract de fidejusiune pe cap in valoare de 70.000 Ron ... (vezi toată discuția)
Nu mai pot plati creditul,ce trebuie sa fac? marianmarianc marianmarianc buna ziua ,ma numesc marian,am un credit in franci elvetieni,nu mai pot plati ratele ,acestea sau dublat triplat nici nu mai stiu .am ramas fara loc de ... (vezi toată discuția)
Cesiune contract servicii telefonie mobila Gabriel.neagu Gabriel.neagu am si eu o intrebare: in 2007 am facut un contract la Cosmote, in care ar fi trebuit sa am 600 de minute nationale. Dupa ce am terminat toate actele am ... (vezi toată discuția)