avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract fidejusiune...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract fidejusiune...

Buna ziua
Am fost administratorul unei firme care în 2017 sa închis dar am rămas cu un contract de fidejusiune pe cap in valoare de 70.000 Ron bineînțeles că plătesc și acum la el... Intrebarea mea este sa ajuns cu penalizările și dobânzile la câteva miliarde de Ron nu voi putea platii niciodată sumele invocate de ei cu toate că plătesc în fiecare lună regulat... Acum am aflat că firma la care plăteam a dispărut sa închis ce se poate face mai departe și dacă se pot oprii aceste penalizări care sincer numai Dumnezeu știe cum sunt calculate sau până unde se poate merge cu ele ....Singura soluție la nesimțirea statului Român este să părăsesc țara și gata .....deci nu mi-a dat nimeni o hârtie cu cât mi_ sa oprit sau cat mai am de plată nimic.... Nu știu decât că banii au fost dați din salariu la o firmă italiană care astăzi nu mai este... Statul mafiot nu spune mai tâmpitule ai platit 3 lei mai ai 7 de dat...

Alte discuții în legătură

Plata contract cioacalaura1969@yahoo.com cioacalaura1969@yahoo.com Buna seara am fost administratorul unei firme până anul trecut când firma a fost ștearsă din registrul Comerțului... Dar am rămas cu un contract de ... (vezi toată discuția)
Legea 85/2006...este posibil asa ceva??? mdcc mdcc pe data de 15.01.2009 am intrat cu societatea in insolventa(s-a declarat insolventa conform hotararii tribunalului),am avut un credit pe aceasta societate,la ... (vezi toată discuția)
Executare silita zoltanilona zoltanilona Buna ziua.As dori si eu un raspuns daca se poate.In 2010 am luat un credit de 22200 pe firma la care sotul meu a pus gaj masina .Am platit cateva rate dupa ... (vezi toată discuția)