avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Nerespectare contract constructii
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Nerespectare contract constructii

Situatie:
Am avut angajata o firma de constructii (cu contract, deviz, etc) spre a-mi executa diverse lucrari in vederea ridicarii unei case de lemn executata de alta firma. Lucrarile s-au desfasurat in perioada septembrie- decembrie 2017, platile lucrarilor le-am onorat cf facturilor, mai putin suma de 1000 Euro reprezentand organizari de santier. Nemultumirea constructorului a fost mare, ajungand la diverse amenintari, reziliind contractul prin mail (fara semnatura sau act aditional). La 2 luni, respectiv in februarie, incepe sa cada tencuiala decorativa de pe hidroizolatia fundatiei, moment in care am anuntat ca suma restanta o transform in garantie pana la remedierea problemelor aparute. (In contract garantia lucrarilor este de 2 ani). Problema este ca acum constructorul pt remediere conditioneaza reparatia prin constituirea unui depozit la termen cu cei 1000 Euro restanti. Totodata mai are sa-mi predea acte necesare intocmirii cartii tehnice a constructiei.
Ce este de facut?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Obligativitate executare lucrare hidroizolatie Gabrielb Gabrielb Buna seara, Recent am achizitionat o garsoniera intr-un bloc nou. Deoarece unele lucrari au fost facute \"cu picioarele\" de catre constructor, un vecin l-a ... (vezi toată discuția)
Ce șanse am să câștig în instanță daune materiale dacă ... petre1981 petre1981 Ce șanse am să câștig în instanță daune materiale dacă dovedesc că am fost păcălit de Constructor și de dirigintele de șantier? (vezi toată discuția)
Finisaje interioare prost executate de constructor. pot reține diferența de preț pe care o mai am de achitat, pentru refacerea lucrărilor executate greșit? Alex623 Alex623 Buna ziua, am nevoie de un sfat: Am construit de curand o casa, termenul dat de constructor 210 zile trebuia finalizat in nov 2017, eu am reusit sa locuiesc ... (vezi toată discuția)