avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Regularizare decont TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Regularizare decont TVA

Buna ziua,

Am o nelamurire: in decontul de TVA la rubrica cu livrari de bunuri si prestari servicii, din neatentie am trecut sume gresite, mai mari decat cele reale. Se pot trece in urmatorul decont de TVA, la rubrica de regularizari taxa colectata, sume cu minus, prin care sa obtin TVA-ul corect?
Ultima modificare: Marți, 8 Mai 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ASUL28 , utilizator 20:03, 8 Mai 2018
Trebuie sa faceti la Anaf cerere de corectare erori materiale..in care treceti rd.si sumele corecte
.va mai trebuie balanta de verificare ,registru de cumparari si vanzari....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectie eroare materiala in decontul tva Iordache  Victoria Ioana Iordache Victoria Ioana Am gresit Decontul de TVA in luna decembrie 2012. La TVA colectat era cu 54 lei mai mult, si nici nu era TVA de plata, ci de recuperat. Am observat aceasta ... (vezi toată discuția)
Decont tva pe zero deacroxana deacroxana Am preluat contabilitatea unei firme, si pe anul 2010 ultimele deconturi sunt pe zero depuse, desi au existat operatiuni pe lunile ianuarie si februarie si ... (vezi toată discuția)
Acte gãsite dupã depunerea declarațiilor Qimer Qimer Mi-au fost predate azi mai multe facturi din luna septembrie, dar între timp am depus declaratiile 300 și 100 (cu depunere trimestrială). Care ar fi ... (vezi toată discuția)