avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... bani in banca din strainatate
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

bani in banca din strainatate

Daca cineva primeste o suma mare de bani din strainatate intr-un cont bancar in romania,banca anunta autoritatile?
Cel mai recent răspuns: adriani , utilizator 15:32, 23 Ianuarie 2010
laurentiusergiu_33 a scris:
Daca cineva primeste o suma mare de bani din strainatate intr-un cont bancar in romania,banca anunta autoritatile?

Buna ziua,
DA, pentru sume mai mari decat 10.000 Euro.
intr-un singur transfer sau atunci cand suma depaseste 10 mii de euro intr-o anumita perioada?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca de vrea cumpararea unei case la tara in valoare de 25000 ... mitabiciclista mitabiciclista Daca de vrea cumpararea unei case la tara in valoare de 25000 de euro de trei cumparatori sot ,sotie si fiul majjor in varsta de 23 de ani in cote egale de 1/3 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am cumpărat un apartament cu suma de 20 de mii de ... Savumaria Savumaria Buna ziua, am cumpărat un apartament cu suma de 20 de mii de euro. Proprietarul apartamentului mi-a cerut 10 de mii de euro avans. După care urma restul de ... (vezi toată discuția)
Suma maxima plata numerar tranzactie imobiliara Eu-Genius Eu-Genius Buna ziua. Care este suma maxima legala care se poate plati numerar pentru o tranzactie imobiliara intre doua persoane fizice? Daca valoarea tranzactiei ... (vezi toată discuția)