avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie CCC mai mica?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie CCC mai mica?

Sotia a avut 2100 lei indemnizatia de CCC la primul copil.

A venit al doilea copil pana sa se termine prima indemnizatie am vorbit in ianuarie la DGASPC si mi-au spus ca se pastreaza indemnizatia de la primul copil.

Am depus dosarul totul in regula pana astazi cand primesc o decizie prin posta Indemnizatie Crestere Copil Supliment in cuantum 1233 lei pentru doamna... etc. adica cu 900 lei mai mica ?

S-a micsorat cumva indemnizatia si nu stiu eu? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ii indemnizatie crestere copii brastj brastj Buna ziua! M-ar interesa sa aflu raspunsul la urmatoarele intrebari: 1. Sunt titular intreprindere individuala, insa nu am optat pentru plata contributiei la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia la 1 februarie 2017 Andreea26BC Andreea26BC Voi beneficia de indemnizatie crestere copil marita in urma maririi salariului minim pe economie daca depun dosarul inainte de 1 februarie? Sau sa astept sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie lunara gemeni Andreea20171 Andreea20171 Urmeaza sa nasc peste 3 sapt gemeni, aveti idee de ce suma o sa beneficiez pe luna? (Salariu minim pe economie).... Am inteles ca s-a majorat Multumesc! (vezi toată discuția)