avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ajutor social
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ajutor social

buna seara,am 59 ani ,am o relatie de concubinaj de cativa ani cu care am si un copil minor de 5 ani.Locuim intr-o garsoniera,proprietatea concubinei.Eu am o problema medicala de cativa ani,hernie inghinala bilaterala agravata in urma careia medicul de familie nu imi poate da o adeverinta ca sunt apt de munca,deci nu reusesc sa imi gasesc ceva de munca.Traim din salariul concubinei,minim pe economie,alocatia copilului si din ce ne mai ajuta rudele.Intrebarea mea este,daca in aceste conditii,eu pot beneficia de ajutor social.Concubinajul se considera familie?Copilul imi poarta numele meu de familie si nu am vreo propietate,nici in contractul casei concubinei nu sunt trecut

Alte discuții în legătură

Custodie exclusiva MryGo MryGo Buna ziua! Am avut o relatie de concubinaj,din care a rezultat un copil,acum in varsta de 6 ani! El a fost foarte agresiv cu mine de-a lungul relatiei,am ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara liana32 liana32 de ce acte am nevoie sa dau pe tatal copilului pt pensia alimentara si daca pot pot primi si din urma multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Stabilire domiciliu minor de 3 ani onette onette Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. Am un baietel de 3 ani dintr-o relatie de concubinaj. Inca mai stam cu tatal copilului, insa vreau sa ... (vezi toată discuția)