avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Stabilire domiciliu minor de 3 ani
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Stabilire domiciliu minor de 3 ani

Buna ziua.
Va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri.
Am un baietel de 3 ani dintr-o relatie de concubinaj. Inca mai stam cu tatal copilului, insa vreau sa iau copilul si sa plecam deoarece tatal bea destul de mult, este impulsiv si nu mai vreau sa continuam relatia.
Intrebarea mea este : ma poate da in judecata pentru rapire daca plecam atunci cand el este in cursa(e sofer de tir si sta plecat minim o saptamana per cursa)?
Ce as putea sa fac? Eu am un serviciu foarte bun, am reusit si am luat si un apt prin prima casa unde as putea sa ii ofer tot confortul, as fi aproape de parintii mei si de sora mea, de toata familia..... El nu are nimic pe numele lui, mai are 2 copii cu alte 2 femei, este angajat cu minim pe economie la firma fratelui sau, nu are casa (stam in chirie inca), este dator vandut (Anaf-ul i-ar lua bunurile, dar nu are nimic pe numele lui).
Cum sa fac?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: onette , utilizator 01:26, 27 Septembrie 2018
Dacă doriți sa plecați, plecați!
Apoi introduceți cerere in instanța pentru exercitarea Autorității parintesti Și stabilire domiciliu minor la noua locatie,
Trebuie sa și demonstrați ce Spuneti Dvs - la proces.
Dar pot sa plec cu minorul? Nu risc sa fiu acuzata de rapire? Toate cele mentionate de mine sunt reale si le pot proba cu dovezi.

Multumesc

avocatmaria a scris:

Dacă doriți sa plecați, plecați!
Apoi introduceți cerere in instanța pentru exercitarea Autorității parintesti Și stabilire domiciliu minor la noua locatie,
Trebuie sa și demonstrați ce Spuneti Dvs - la proces.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despartire si un copil minor elena_ioana elena_ioana buna ziua! doresc un sfat in legatura cu urmatorul caz: am o relatie de 2 ani jumate cu un barbat din care a rezultat un copil de 9 luni jumate (inca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt în curs de divorț am un copil de 5 ani cu ... Andreea.55 Andreea.55 Bună ziua, sunt în curs de divorț am un copil de 5 ani cu domiciliul stabilit la mine. Am obținut din instanță drept de plecare în străinătate în ... (vezi toată discuția)
Obtinere custodie minor provenit din concubinaj codreamaria codreamaria buna seara!va rog daca puteti sa ma ajutati.fratele meu este intro relatie care din pacate a ajuns la despartire dar din aceasta relatie a rezultat un copil la ... (vezi toată discuția)