avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dosar daună trimis prin avocat. Așa se procedează ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dosar daună trimis prin avocat. Așa se procedează când avocații prestează servicii în această problemă?

Buna seara,

Am apelat mai demult la un avocat din orasul meu pentru trimiterea unui dosar de dauna care inca nu este solutionat, catre FGA. Uitandu-ma din nou peste dosar dupa cateva luni bune imi ridica un semn de intrebare faptul ca dosarul a fost trimis pe numele domnului avocat. Este ceva normal sau asa procedeaza toti avocatii care ofera servicii in aceasta problema ? Mentionez faptul ca nu am primit niciun semn legat de dosarul meu de dauna de la data infaptuirii sale adica din octombrie 2016, lucru pe care oarecum i-l inteleg deoarece am fost lovit de o masina asigurata la Carpatica. Dar totusi, a meritat sa merg la un avocat specializat ?

Multumesc pentru suport,
Ultima modificare: Duminică, 13 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Pe dosarul dvs a fost emisa decizie din partea FGA privind plata ?
E normal ca avocatul sa primeasca un raspuns de la FGA. Pai, in primul rand, ati semnat un mandat in acest caz,. Acest act il face avocatul cu clientul sau tocmai pentru ca acesta il
'mandateaza" pe respectivul sa se ocupe de caz. In al doilea rand, actele se trimit la domiciliul ales, care, intotdeuna, este sediul de lucru al avocatului, tocmai ca, pentru urmarirea dosarului sa fie un loc fix. Un client se mai poate muta intre timp, poate pleca in starinatate, cum sa procedeze FGA-ul in acest caz? Cum ajunge corespondenta la Dvs.? Si, de ce-ar ajunge? Ca, Dvs., dupa aceea, sa dati o fuga la avocat, sa-i inmanati documentele?:)))
Totul este absolut legal, nu va panicati degeaba.
Intrebare: spuneti ca v-ati uitat pe dosar? Cu ce ocazie? La o vizita facuta la avocat?
Atat timp cat dv ati imputernicit avocatul sa va reprezinte si sa va apere interesele,este temeinic ca relatiile si comunicarea documentelor sa se realizeze intre si la adresele partilor
Nu am primit nimic din partea FGA. Am trimis un e-mail catre ei sa vad ce mai zic :) Multumesc pentru raspuns.

Multumesc pentru raspuns ! Nu a fost nicio ocazie, am dat din intamplare peste dosar prin casa si am zis sa ma uit din nou peste el, iar apoi sa mai fac niste investigatii :D. Acum astept raspuns de la FGA, poate imi explica ce este cu dosarul si cand se va mai atinge cineva de el.

Inca o data multumesc si ma bucur ca exista acest site unde oricine se poate lamurii pe o gama larga de probleme.

Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2018
gi-jane2, moderator
Cu drag!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de dauna neavizat ClaudiuF95 ClaudiuF95 Buna ziua, Acum 2 ani de zile am trimis cu ajutorul unui avocat specializat dosarul de dauna catre FGA deoarece in cauza era firma Carpatica Asig. ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna fga ClaudiuF95 ClaudiuF95 Buna ziua, Am un dosar de dauna depus in luna octombrie 2016 la FGA . Dosarul a fost trimis la FGA deoarece Carpatica Asig era deja in demersurile procedurii ... (vezi toată discuția)
Somatie pentru factura neplatita de fondul de garantare a asigurărilor victoria65 victoria65 In luna aprilie 2016 maşina sotiei mele a fost acroşată de un alt autoturism care a virat stânga fără să se asigure, producându-i câteva daune ... (vezi toată discuția)