avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dosar de dauna neavizat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dosar de dauna neavizat

Buna ziua,

Acum 2 ani de zile am trimis cu ajutorul unui avocat specializat dosarul de dauna catre FGA deoarece in cauza era firma Carpatica Asig. Problema este ca dupa 2 ani nu am primit un raspuns din partea fondului, nu am numar de dosar pe semne ca nimeni nu s-a atins de el. Intrebarea mea este daca dosarul meu este pierdut sau mai poate fi solutionat si daca da, cum ?
Cel mai recent răspuns: IRIS AG BROKER de ASIGURARE , Consultant asigurari 21:50, 23 Octombrie 2018
Intrebati avocatul dvs..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar daună trimis prin avocat. așa se procedează când avocații prestează servicii în această problemă? ClaudiuF95 ClaudiuF95 Buna seara, Am apelat mai demult la un avocat din orasul meu pentru trimiterea unui dosar de dauna care inca nu este solutionat, catre FGA. Uitandu-ma din ... (vezi toată discuția)
Dosar dauna fga ClaudiuF95 ClaudiuF95 Buna ziua, Am un dosar de dauna depus in luna octombrie 2016 la FGA . Dosarul a fost trimis la FGA deoarece Carpatica Asig era deja in demersurile procedurii ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca - faliment valentinneagu87 valentinneagu87 Buna ziua, As dori un sfat/o parere legata de urmatoarea problema. Am fost implicat intr-un accident de masina iar vinovatul are asigurare la o firma aflata ... (vezi toată discuția)