avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Obligativitate prezentare Certificat energetic la ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Obligativitate prezentare Certificat energetic la vanzare casa la curte

Buna seara,
Fiica mea a cumparat in februarie 2012 o casa construita/finalizata in acelasi an; acum doreste sa o vanda ; avand in vedere faptul ca detine toata documentatia privind constructia si aceasta este in conformitate cu toate cerintele legale si tinand cont ca vorbim de o constructie cu o vechime de doar 6 ani, este obligatoriu Certificatul energetic la momentul vanzarii?
Va multumesc frumos pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: cedeprobleme , utilizator 15:20, 9 Mai 2018
Daca suprafata imobilului este mai mare de 50 mp, da, in conformitate cu legea 372/2005, este obligatorie intocmirea certificatului energetic.
Va multumesc mult, vom proceda in consecinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat un apartament, dar nu am primit certificatul energetic și am nevoie de el. cine trebuia să mi-l dea: vânzătorul sau notarul? Erika_Erzsebet Erika_Erzsebet Bunā ziua,asi vrea sa vā întreb,am cumpārat un apartament,înscrierea cu notarul public a fost încheiat succes,dar ám nevoie de certificatul energetic ... (vezi toată discuția)
Pentru imobile construite inainte te anul 1950 este necesar întocmirea ... PipEmilia PipEmilia Pentru imobile construite inainte te anul 1950 este necesar întocmirea certificatului energetic? Mulțumesc. (vezi toată discuția)
Certificat de performanta energetica paicaflorica paicaflorica In cazul vanzarii unei case vechi la tara-caramida cruda si barne-imi trebuie la notar certificat de performanta energetica?si daca da,cum il obtin?Multumesc f ... (vezi toată discuția)