avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dosarul nu apare pe portalul judecatoriei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dosarul nu apare pe portalul judecatoriei

Buna ziua. Suntem in proces de divort prin acord in instanta. Sotul a depus cererea in la sfarsitul lunii martie, eu am primit comunicarea 4 zile mai tarziu, am depus intampinarea la mijlocul lunii aprilie. Este 9 mai si inca nu am primit data termenului. Am cautat in fiecare zi pe portal.just.ro si pe site-ul judecatoriei dar dosarul nu apare. Imi puteti spune care ar fi cauza? Este normal ca dosarul sa nu apara pe site desi au fost depuse cererea si intampinarea? Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 9 Mai 2018
Steff101, utilizator
Sunt situatii in care site ul respectiv da rateuri,am depuse actiuni la care am primit nr inregistrare si totusi nu apar dosarele dupa numele partilor si uneori nici dupa nr dosar.Nu aveti de ce sa va faceti probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare termen de judecata York York Pe data de 23 aprilie am depus la Judecatorie cererea de divort prin acordul partilor. Deoarece termenul de judecata ce ne-a fost alocat este foarte indepartat ... (vezi toată discuția)
Divort mica-mihaela mica-mihaela Buna seara, Revin la subietul anterior din aprilie 2013. Mentionez ca am intentat actiune de divort in 25.06.2013. Pana acum mi s-au cerut doar completari la ... (vezi toată discuția)
Divort,in conditiile in care sotul a introdus divort pentru ca a cunoscut o avocata  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu Am si eu o rugaminte petru care astept raspunsurile Dvs. Am o neclaritate in privinta actiunii de divort introduse de sotul meu dupa 20 de ani de casatorie. A ... (vezi toată discuția)