avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie exclusiva
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie exclusiva

Sunt divortata cu custodie comună.fostul sot nu plăteste pensie alimentara nu cauta fata (9ani).Nu vine niciodata când este nevoie de el (doctor scoala etc).as dori sa pot sa nu mai depind de el pentru orice semnătură.vreau sa merg cu copilul in Suedia sa facă scoala acolo dar nu este de acord cu nimic.pot obtine custodia exclusivă.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!
În contextul faptic expus, cred că aveți șanse!
Trebuie să formulați, dvs sau cu sprijinul unui avocat, o acțiune pentru a obțiune o hotărâre ce ține loc de consimțământul tatălui.
Pe de altă parte, vă puteți prevala de căile legale astfel încât tatăl să fie constrans să plătească pensia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme de familie intre tineri victoria53 victoria53 Va rog daca cineva ma poate lamuri in anumite chestinuni legale.Doi tineri casatoriti care au un copil nu se inteleg de mult timp dar nu au divortat si stau in ... (vezi toată discuția)
Incredintarea unui minor tatalui nechab nechab Buna ziua, As vrea sa stiu in ce conditii un tata poate obtine custodia copilului sau? Cazul este urmatorul : fratele meu casatorit de 11 ani,cu un copil de ... (vezi toată discuția)
Custodie deplina lara2016 lara2016 Buna ziua, am o speta destul de comuna pentru care mi-ar prinde bine ni ste opinii avizate, va rog sa ma ajutati cu cateva informatii: Sunt mamica unui ... (vezi toată discuția)