avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Certificate actionar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Certificate actionar

Buna ziua
Detin doua certificate de actionar pe care le am de la bunicii mei decedati Parintii decedati. Firma la care sint arondate certificatele exista si a confirmat ca certificatele au valoare si exista si dividende dar trebuie sa fac dovada ca sint proprietar/mostenitor pentru a le fructifica Ce diligente trebuie facute si unde: instanta, notar?
Cel mai recent răspuns: ionelbonda , utilizator 13:07, 10 Mai 2018
Trebuie sa va prezentati la un notar public pentru dezbaterea succesiunii dupa bunici si/sau parinti in functie de ordinea deceselor.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme privind succesiunea ... craciunescu_m craciunescu_m Buna ziua! Inca de la decesul proprietarului a doua case si diverse terenuri, bunicul meu, au fost intocmite acte de succesiune (probabil) care nu au fost ... (vezi toată discuția)
Suntem doi frați și deținem un teren extravilan, cu titlul ... Alexandru9876 Alexandru9876 Suntem doi frați și deținem un teren extravilan, cu titlul de proprietate pe numele bunicului. Nu mai exista alți moștenitori în afara de noi doi, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o mostenire (casa+teren) pt care nu s-a facut taxa ... fetita fetita Buna ziua, Am o mostenire (casa+teren) pt care nu s-a facut taxa de succesiune de mai bine de 30 de ani. Cum se poate vinde aceasta casa stiind ca am fost ... (vezi toată discuția)