avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 954 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum se impart datoriile dupa divort?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum se impart datoriile dupa divort?

Buna ziua avem o casa cu ipoteca si alte credite. As dori sa stiu daca in urma divortului el doreste sa ramana cu casa pe mine ma poate sterge de la banca ca si coplatitor.
Cel mai recent răspuns: liliana84 , utilizator 14:44, 10 Mai 2018
Buna ziua,
Da, va poate sterge, dar trebuie acordul bancii de principiu, trimis la instanta,
Vorbiti cu banca asta, rare cazuri de acest tip. Sunt alte variante, cum ar fi refinantarea.
Va multumesc

Ultima modificare: Joi, 10 Mai 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refinantare la banca fara acordul coplatitorului AndreiZa AndreiZa Buna ziua, am un credit la banca si vreau sa fac refinantare pentru a acoperi creditul si a ma i ramane cu bani. Intrebarea mea : este nevoie de acordul ... (vezi toată discuția)
Partaj - credit prima casa Rikidone79 Rikidone79 Sunt casatorita si urmeaza sa divortez de comun acord, nu avem copii, avem un apartament cumparat prin \\"Prima casa\\". Eu sunt titularul creditului, iar ... (vezi toată discuția)
Partaj - datorii comune diana_sal diana_sal buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie. in urma unei casatorii de 7 ani, am divortat de sotul meu la notar. La desfacerea casatoriei nu am facut si ... (vezi toată discuția)