avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Somajul si indemnizatia crestere copil
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Somajul si indemnizatia crestere copil

Daca dupa finalizarea ccc a primului copil firma ma baga in somaj ca urmare a desfiintarii ctr colectiv si a posturilor aferente nemaiavand posibilitatea de a mi acorda un post echivalent, mai pot benefia de indemnizatie crestere copil daca in timpul somajului raman gravida? Am inteles ca somajul este 500 lei. Voi mai lua ca bani pe indemnizatie 1200 lei sau mai putin?

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil constantiniulia11 constantiniulia11 Buna ziua, Imi puteti spune va rog daca am 6 luni trecute in ctr de munca si daca raman gravida se iau in considerare si restul lunilor pentru a realiza cele ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie studenta GabrielAK89 GabrielAK89 Buna ziua. Sotia mea este gravida si termina facultatea anul acesta in iulie, ea v-a naste in februarie. Care este solutia pentru a primii indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil! IonutV21 IonutV21 Sotia mea lucreaza de 1 an si 8 luni, de putin timp i s-a prelungit contractul de munca pentru a 3 a oara pe perioada determinata,de data aceasta pentru ... (vezi toată discuția)