avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vouchere vacanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vouchere vacanta

Lucrez in invatamant iar incepand cu data de 17 mai voi intra in suspendarea activitatii si ulterior in concediu de crestere copil.As dorii sa stiu daca o sa primesc si eu voucher de vacanta pentru perioada in care am lucrat.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:11, 10 Mai 2018
Potrivit legii , veti primi vouchere de vacanta proportional cu perioada lucrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vouchere de vacanta bee79 bee79 Buna ziua! Lucrez in invatamant si din 2015 sunt in concediu de crestere a copilului (acum sunt pentru al doilea). Intrebarea mea este daca in aceasta situatie ... (vezi toată discuția)
Voucher vacanta bugetar alexandra222 alexandra222 Buna Sunt angajată în sistemul bugetar (sanitar)din anul 2015...din 22 mai 2018 sunt in concediu prenatal si post natal până pe 24 septembrie după care ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta Lps ped Lps ped Buna ziua, Am primit banii cu destinatia vouchere de vacanta. As avea si eu nevoie de cateva lamuriri in ceea ce priveste acordarea voucherelor de vacanta, ... (vezi toată discuția)