avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... PROBLEME CU PRIMARIILE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

PROBLEME CU PRIMARIILE

UNELE PRIMARII NU AU INCHEIAT CONTRACT PENTRU CA OAMENII CARE AU TERENURI SA BENEFICIEZE DE CADASTRU GRATUIT. CE POT SA FAC IN ACEASTA SITUATIE DACA PRIMARIA NU VREA SA FACA CONTRACT CA OAMENII SA BENEFICIEZE DE CADASTRU GRATUIT ?
Cel mai recent răspuns: LISONELTA300 , utilizator 19:17, 10 Mai 2018
Iar s-a blocat Caps Lock-ul?
Incercati sa determinati consilierii locali sa puna pe ordinea de zi si sa voteze o hotarare prin care sa se demareze procedurile necesare. Altceva nu prea aveti ce sa faceti.
Gasiti aici detaliata procedura pe care trebuie sa o urmeze UAT-urile:
[ link extern ] /
Am incercat si am vorbit si cu Oficiul de cadastru dar mi-a spus ca desi primarul are un contract nu l-ar fi semnat in 60 de zile , si nu l-a trimis la oficiu cadastral si ca astfel a pierdut cei 150000 de lei, acum nu stiu asa am inteles eu. Nu stiu ce sa mai fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu cadastru LISONELTA300 LISONELTA300 EU AM UN TEREN DE 50 DE HA CARE ESTE IMPARTIT IN 17 PARCELE SI O PADURE DE 100 DE HA CARE ESTE IMPARTITA IN 17 PARCELE, AM VORBIT CU O DOAMNA CARE SE OCUPA CU ... (vezi toată discuția)
Carte funciara VIOPAUN VIOPAUN Buna ziua, Am rugaminte sa ma informati daca exista o lege prin care avem dreptul sa facem carte funciara pentru locuinta fara ... (vezi toată discuția)
Cadastru imobil ioneliya38 ioneliya38 buna seara,am inteles ca din aceasta luna se vor face gratuit intabularile si cadastrele imobilelor.daca este asa,cum procedam?la fel ca inainte?sunam la ... (vezi toată discuția)