avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Colaborare intre Intreprindere Individuala si PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Colaborare intre Intreprindere Individuala si PFA

Buna ziua ,
sunt titularul unei I.I. impozitare sistem real.

1. Ce implica colaborarea cu o PFA ? ( as dori sa angajez pe postul de vanzator - comert cu amanuntul - o persoana , dar care va trebui sa desfasoare activitate 2 - 3 zile pe saptamana intre 4 - 8 ore / zi , restul programului il voi acoperi eu )

2. Un pensionar cu drept de munca se poate autoriza ca si PFA ? ( exista anumite facilitati fiscale pentru acesta ? )

3. Colaborarea intre I.I. si PFA implica serviciile unui contabil sau pot tine ca si pana in prezent contabilitaea in partida simpla pentru I.I. ?

4. Plata serviciilor prestate de catre PFA cum se efectueaza si ce implica ?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Facilitati inteprindere individuala gigi1980 gigi1980 salut am si eu cateva nelamuriri: 1.ii are certificat de inregistrare cu cui si J la fel ca srl? 2. persoana titulara din ii este vazuta ca o persoana ... (vezi toată discuția)
Impozit pfa Alexx_00 Alexx_00 Buna ziua ! V-as ruga sa-mi raspundeti si mie,daca deschid un PFA ,cand trebuie declarat venitul la Fisc pt impozit ,lunar sau la cateva luni ?Exista o data ... (vezi toată discuția)
Baza legala efectuare traduceri alinda2 alinda2 Buna ziua. Posed autorizatia de traducator eliberata de Ministerul Justitiei in anul 2000, insa am lucrat in domeniu doar pe baza de contract de munca (adica ... (vezi toată discuția)