avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Auto sechestratà
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Auto sechestratà

Bunà ziua in italia 2014 am vandut o masina unui cumnat fàcand doar o hartie la primarie unde resulta ca am vanduto lui.dupa care timp de 3 luni trebuia sa faca cu hàrtia aia un document care din acel moment el e proprietario dar nu ai facut nici in ziua de azi 2018.masina a fost abandonata si làsatà intro parcare publica .Polizia italiana a sechestrato cu o amenda de 849 euro plus parcarea zilnica de 10 euro. Nu mai fac calcule.problema è cà eu figurez ca proprietaria àncà si amenda vine la mine.cum sa procedez ??Acuma suntem in germania.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:02, 10 Mai 2018
Ca sa indepartati alte neplaceri,achitati amenda

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperarea de cheltuiele de judecata Giuliano Piccoli Giuliano Piccoli Am o sentitnta de la tribunal in care, dupa o proces, fosta concubina mea are datoria sa m-a despagubesca de 4000 de ron de cheltuiele. Domnisoara a raspuns ... (vezi toată discuția)
Amendă pentru încălcarea vitezei legale în italia, primită la 7 luni de la comiterea faptei. am șanse de câștig dacă o contest? eadn.ilie eadn.ilie Buna ziua. Am inchiriat o masina in luna iunie 2017 in Italia si astazi am primit o scrisoare de instiintare de la Politia din Venetia ca am primit amenda ... (vezi toată discuția)
Vreau sa aflu incadrarea juridica vreun avc care sa ma ajute? catalin bratianu catalin bratianu in urma cu 2 luni fratele meu a fost prins in Italia intr-o posta italiana cu un buletin fals asupra faptului cand scotea niste bani. vreau sa stiu ce pedeapsa ... (vezi toată discuția)