avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Neintoarcerea la locul de munca dupa CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Neintoarcerea la locul de munca dupa CCC

Buna ziua.
Baietelul meu implineste 2 ani in 17 august si eu nu mai pot sa ma intorc la munca . Angajatorul mi-a comunicat azi cum ca trebuie sa ma prezint zilele acestea pt a semna intoarcerea urmata de demisie cu data de 15 iunie.
E corect asa? Eu nu pierd atunci perioada rămasă pana la implinirea vârstei de doi ani? Cum e corect si legal?
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Elena1986ianuarie , utilizator 18:16, 10 Mai 2018
Trebuia sa va intoarceti in iunie daca continuati sa munciti si doreati stimulent.
Daca nu doriti pur si simplu nu va mai intoarceti.
Verificati cum e cu luna tatalui in cazul dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de insertie pentru copil cu handicap iolanda15 iolanda15 Buna ziua! Am o fetita incadrata in grad de handicap pentru care beneficiez de concediu de cresterea copilului cu handicap pana la implinirea de catre acesta ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie MihaelaC1987 MihaelaC1987 Buna seara. Daca am optat initial sa stau acasa in CCC 2 ani iar cand face copilul 1 an si 2 luni ma intorc la serviciu, am dreptul la stimulentul de insertie? ... (vezi toată discuția)
Stimulent inserție adrianaa.alina adrianaa.alina Buna ziua! Momentan sunt in concediu de creșterea copilului, acesta va împlini 2 ani pe 9 martie 2019. Tatăl nu dorește să își ia luna de concediu. În ... (vezi toată discuția)