avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț

Bună ziua sunt în proces de divorț cu soția în urmă căsătoriei noastre avem un baietel de 10 anișori încadrat la handicap grav. Nu am loc de muncă sunt zilier si aș vrea să știu cât trebuie să plătesc pensia alimentara în urma divorțului. Multumesc anticipat Florin
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:54, 10 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pensia de intretinere pentru un copil este de 25 %, iar pentru ca nu sunteti angajat cu carte de munca, pensia se raporteaza la venitul minim pe economia nationala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara lemia50 lemia50 Buna ziua. Este vorba de un divorț cu doi copii minori care vor locui cu mama.Tatal are certificat de handicap locomotor ,singua sursa de venit fiind ajutorul ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara BDR BDR Buna dimineata....asa avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva...in rma divortului de sotul meu, copilul mi s-a incredintat mie.Fostul sot platind o ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara mireaandreiiustin mireaandreiiustin Buna ziua! Am un copil cu handicap grav iar pensia alimentara a fost stabilita in 2013 la 238 lei/luna. Cheltuielile pentru recuperare si intretinere sunt mari ... (vezi toată discuția)