avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical

Buna ziua,este legal ca firma angajatoare sa nu iti mai plateasca concediul medical?(2 saptamani)Specific:am o vechime in firma de 5 ani iar urmatoarea luna dupa concediu medical mi-am bagat lichidarea la zi pe care angajatorul nu a fost de acord sa o semneze.Ce as putea face sa recuperez bani de concediu de la angajator?

Alte discuții în legătură

Concediu medical neplatit tiberiu448 tiberiu448 Buna ziua,Este legal ca firma angajatoare sa nu iti mai plateasca concediul medical (2 saptamani)? Specific:am o vechime in firma de 5 ani iar urmatoarea luna ... (vezi toată discuția)
Am cim la doua companii- cine plateste indemnizatia pt concediu de maternitate si cea pt ccc? ilinca35 ilinca35 Buna ziua , Sunt insarcinata in 31 de saptamani.De la 01.02.2012 am intrat in concediu prenatal. Am CIM la o companie cu 5 ani de vechime.Aceasta companie nu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil la suspendarea activitatii firmei Teracsro Teracsro Buna ziua. Am citit pe forum mai multe subiecte , dar fiecare situatie este diferita. 1. Nelamurirea mea este in situatia in care sotia mea lucreaza la o ... (vezi toată discuția)