avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Concediu medical neplatit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Concediu medical neplatit

Buna ziua,Este legal ca firma angajatoare sa nu iti mai plateasca concediul medical (2 saptamani)? Specific:am o vechime in firma de 5 ani iar urmatoarea luna dupa concediu medical mi-am bagat lichidarea la zi pe care angajatorul nu a fost de acord sa o semneze.Ce as putea face sa recuperez bani de concediu de la angajator?
Ultima modificare: Luni, 14 Mai 2018
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Concediu medical tiberiu448 tiberiu448 Buna ziua,este legal ca firma angajatoare sa nu iti mai plateasca concediul medical?(2 saptamani)Specific:am o vechime in firma de 5 ani iar urmatoarea luna ... (vezi toată discuția)
Am cim la doua companii- cine plateste indemnizatia pt concediu de maternitate si cea pt ccc? ilinca35 ilinca35 Buna ziua , Sunt insarcinata in 31 de saptamani.De la 01.02.2012 am intrat in concediu prenatal. Am CIM la o companie cu 5 ani de vechime.Aceasta companie nu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil la suspendarea activitatii firmei Teracsro Teracsro Buna ziua. Am citit pe forum mai multe subiecte , dar fiecare situatie este diferita. 1. Nelamurirea mea este in situatia in care sotia mea lucreaza la o ... (vezi toată discuția)