avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Retragere plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Retragere plangere penala

Buna ziua. Acum cateva zile am intrebat daca imi pot retrage o plangere penala la notar deoarece nu sunt in oras. Am fost si am facut declaratia la notar in care scrie ca" declar ca renunt la insusi drepturile pretinse in aceste dosare si la procesul avand ca inculpat pe ...". Problema este ca avocatul lui insista ca nu este buna si trebuie sa fac alta in care sa scrie ca "imi retrag plangerea...". Este vreo diferenta intre declaratia notariala care o am si ce doreste domnul lui avocat? O pot folosi pe aceasta? Si as mai avea o nedumerire. Poate depune avocatul lui aceasta declaratie notariala in numele meu? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:15, 14 Mai 2018
Nu orice plangere penala se poate retrage (depinde de infractiune).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impacarea penala la notar - controverse cezarad cezarad Am o intrebare. Daca de pilda, pentru o infractiune de vatamare corporala (infractiune pentru care punerea in miscare a actiunii penale se face la cerere), ... (vezi toată discuția)
Acuzat vatamare corporala, distrugere Andrei101919 Andrei101919 Buna! Ma numesc Andrei. Acum cateva zile am avut o altercatie cu un domn in fata unui club din oras. Am fost injurat de catre aceasta persoana, fapt pentru ... (vezi toată discuția)
Retragere plangere politie SorinClaudiu SorinClaudiu Buna ziua!  In 18 martie 2011 am primit un colet in care trebuia sa primesc un telefon mobil, achizitionat de la un anume individ de pe internet, iar in ... (vezi toată discuția)