avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contact de vanzare cumparare cu uzulfruct viager
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contact de vanzare cumparare cu uzulfruct viager

Buna am aflat ca bunicul a facut un contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager cu soacra ,am fost impreuna cu ei la.notar sa anuleze de unde pot lua o copie bunicul nu o gaseste!este valabil contactul daca notarul a scris nul

Alte discuții în legătură

Testament micutza19 micutza19 Sunt casatorita iar eu cu sotul meu stam la bunicul lui.Bunicul vrea sa ne lase casa dupa moarte si noi ne-am gandit sa facem un testament. Ideea e ca bunicul ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare -cumparare cu uzufruct se poate ataca? tina_cris27 tina_cris27 suntem 3 fratii si parintii mei doresc sa imi treaca mie garsoniera lor prin contract de vanzare-cumparare cu uzufruct (adica sa stea in casa lor pana la ... (vezi toată discuția)
Testament in favoarea unuia dintre frati maratia maratia Buna seara, as dori sa ma ajutati in obtinerea unei solutii cat mai bune in rezolvarea unei probleme. Am sa va expun cat pot mai pe scurt o situatie care mie ... (vezi toată discuția)