avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Primăria și publicitatea
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Primăria și publicitatea

Bună ziua,

Nu știu dacă am ales corect secțiunea dar am. Nevoie de ajutor și nu știu unde sa întreb.

Deci sa o iau cu începutul. Tatăl meu are sediul social, la domiciliu, unde locuiește, iar punctul de lucru pe alta strada. La acest punct de lucru, fiind mare, am luat cu contract de comodat, o parte, pentru a desfășura activitățile firmei personale.

La acest punct de lucru, am afișat, pe un geam, reclama cu privire la activitatea firmei mele.

Am primit de la primărie, pe numele tatălui, în baza legii 227/2015 art. 478, ca trbuie de declar acel panou publicitar și sa plătesc taxe pe el.

Atâta timp cât e proprietate privata, afișul este exclusiv pentru activitatea desfășurată la punctul de lucru, de ce trebuie uie sa plătesc taxe pe el.

La primărie cică nu conteaza, trebuie plătită taxa. În declarație trbuie scrisa suprafață, durata afișului și taxele plătite pentru găzduire.

Ce sa fac în acest caz? Ca pot trece la găzduire 0 lei și se anulează totul..

E normal sa plătesc pe proprietate privata un afiș publicitar?

Alte discuții în legătură

Inregistrare firma la primarie bea_foris bea_foris Buna ziua tuturor, o societate oarecare, care nu detine bunuri supuse impozitelor/taxelor locale, are obligatia de a se inregistra la primarie, si a depune in ... (vezi toată discuția)
Taxa afisaj stradal pe proprietate privata cyan cyan Exista vreun temei legal pentru ca o societate privata sa solicite unei alte societati private plata unei taxe pentru afisarea unui panou publicitar ... (vezi toată discuția)
Amplasare panouri publicitare pe terenul proprietate personala Voxaledana Voxaledana Buna ziua! De curand am amplasat un panou publicitar pe terenul meu langa drumul public si se pare ca nu este legal. Panoul este pentru firma mea, pe terenul ... (vezi toată discuția)