avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... iu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

iu crestere copil

Bună ziua! Am nascut pe 8 aprilie, am intrat in concediu prenatal pe 1 aprilie, intentionez sa-mi iau concediu postnatal pana pe 1 august. Intrebarea mea este de pe 1 august până pe 1septembrie pot sa-mi iau concediu de odihnă si apoi sa intru in concediu crestere copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:41, 11 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteți face așa cum ați menționat în mesaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu/indemnizatie maternitate Adina I. Adina I. Buna ziua, Lucrez cu C Munca si contr. Dr. Autor. Salariul l-am avut integral pe CM din aprilie 2008 pana in dec. 2008 inclusiv. De la inceputul anului, am si ... (vezi toată discuția)
Indemnizația de creșterea copilului Babes Monica Elena Babes Monica Elena Bună ziua As avea o întrebare... Urmează sa nasc in luna august și încă nu am intrat în concedii prenatal pentru ca nu am avut nevoie. Dacă întru ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal Ami1988 Ami1988 Buna ziua! Incepand de 23 octombrie pot sa intru in concediu prenatal, dar eu daca ma simt bine intentionez sa mai lucrez inca 3-4 saptamani. Mai am 7 zile de ... (vezi toată discuția)