avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

Buna ziua,
Acum cateva zile am gasit la posta o instiintare/notificare de la BEJ XX prin care ma informeaza ca la data 30.06.2016 Banca Y a cesionat creanta pe care o detinea impotriva mea catre ZZZ LTDcare mai apoi a fost cesionata catre TTT LTD care la randul ei a imputernicit pe WWW Romania sa recupereze aceasta creanta. In data de 04 Mai 2018 TTT Ltd a depus o cerere de executare silita la Judecatoria sector 3 Bucuresti. Tin sa mentionez urmatoarele:
a. conform situatiei de la Biroul de credit la banca Y figurez cu data primei restante 13.07.2007.
b. Asupra mea a mai fost deschisa o cerere de executare silita de catre Banca Y la data de 28.11.2011 - in orasul natal (mentionez ca la acea data nu mai locuiam in acel oras si nu mai aveam domiciliul acolo). Instanta din orasul natal a incuviintat executare silita in data de 14.12.2011 - dar nu am fost instiintat si nici executat silit in vreun fel.

Ce ma sfatuiti sa fac in cazul in care instanta admite cererea de executare silita?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 18:33, 11 Mai 2018
Contestație la executare- contractul de credit bancar își pierde titlul executoriu prin cesiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a creditorului actual GEO GEO GEO GEO GEO GEO Buna ziua, In noiembrie 2017,firma de recuperari creante Secapital SaRL a solicitat la BEJ o executare silita,s-a incuviintat la Judecatorie executarea pe ... (vezi toată discuția)
Recuperari de creante, datorii, probleme cu bancile cristinapit cristinapit Va rog frumos sa-mi explicati daca prescriptia este intrerupta de somatie fara a fi urmata de executare silita. Mai explicit daca pentru un credit restant, pe ... (vezi toată discuția)
Cererea de investire cu formula executorie a unui contract de credit ancaho ancaho Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu privire la o contestatie la executare. Nu stiu sigur daca dreptul de a cere executarea silita a unui contract de credit s-a ... (vezi toată discuția)