avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Firma constructii abandonare lucrare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Firma constructii abandonare lucrare

Întâmpin următoarea problema , in februarie anul acesta am încheiat un contract de prestări servicii pentru constructie casa cu un SRL , termenul de finalizare a lucrări este de 60 de zile de la data începerii , Menționez ca constructorul din luna Martie si-a schimbat nr de telefon si am reusit sa dau de el dupa o saptamana , Eu trebuia sa incep lucrarea pe data de 1 mai dar inca nu mi-a iesit autorizația ( am termen la autorizatie pana pe data de 27 mai ) am întârziat din cauza ca mi-au respins urbanismul prima data , iar constructorul de atunci si-a schimbat nr de tel si ma ignorat ori de cate ori il sunam , mintindu-ma de doua ori ca vine sa mearga cu mine sa luam materialele si sa vorbeasca cu proiectantul si in ziua respectiva nu-mi răspundea la telefon . Constructorul a refuzat sa facem act adițional cu prelungirea termenului de finalizare a lucrări si efectiv mi-a abandonat lucrarea , si mi-a spus asta acum doua zile , nici macar avansul nu vrea sa mi-l dea . ce sanse sa castig un asemenea proces ?
Ultima modificare: Vineri, 11 Mai 2018
MariusValentin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 10:46, 13 Mai 2018
Trebuie sa mergeți la un avocat cu actele toate, cu Explicațiile la Dvs si acesta sa aprecieze șansele de a câștiga litigiul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandonare lucrare de catre srl MariusValentin MariusValentin Întâmpin următoarea problema , in februarie anul acesta am încheiat un contract de prestări servicii pentru constructie casa cu un SRL , termenul de ... (vezi toată discuția)
Pentru un contract de prestari servicii in constructii se pot ... diadora.74.sb diadora.74.sb Pentru un contract de prestari servicii in constructii se pot aplica penalitati de 2%/zi daca doar s-a semnat contractul si nu au inceput lucrarile decat peste ... (vezi toată discuția)
Ajutor duplex - constructie DMX2012 DMX2012 Dragilor, HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELP!!! Am inceput ca idiotii constructia unui duplex cu niste parteneri (o familie-rude) neseriosi, dupa ce in prealabil ... (vezi toată discuția)