Întâmpin următoarea problema , in februarie anul acesta am încheiat un contract de prestări servicii pentru constructie casa cu un SRL , termenul de finalizare a lucrări este de 60 de zile de la data începerii , Menționez ca constructorul din luna Martie si-a schimbat nr de telefon si am reusit sa dau de el dupa o saptamana , Eu trebuia sa incep lucrarea pe data de 1 mai dar inca nu mi-a iesit autorizația ( am termen la autorizatie pana pe data de 27 mai ) am întârziat din cauza ca mi-au respins urbanismul prima data , iar constructorul de atunci si-a schimbat nr de tel si ma ignorat ori de cate ori il sunam , mintindu-ma de doua ori ca vine sa mearga cu mine sa luam materialele si sa vorbeasca cu proiectantul si in ziua respectiva nu-mi răspundea la telefon . Constructorul a refuzat sa facem act adițional cu prelungirea termenului de finalizare a lucrări si efectiv mi-a abandonat lucrarea , si mi-a spus asta acum doua zile , nici macar avansul nu vrea sa mi-l dea . ce sanse am sa castig un asemenea proces ? poate constructorul invoca faptul ca eu am întârziat cu autorizația , si acesta este motivul pentru care ma lasat balta ?