avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Abandonare lucrare de catre SRL
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Abandonare lucrare de catre SRL

Întâmpin următoarea problema , in februarie anul acesta am încheiat un contract de prestări servicii pentru constructie casa cu un SRL , termenul de finalizare a lucrări este de 60 de zile de la data începerii , Menționez ca constructorul din luna Martie si-a schimbat nr de telefon si am reusit sa dau de el dupa o saptamana , Eu trebuia sa incep lucrarea pe data de 1 mai dar inca nu mi-a iesit autorizația ( am termen la autorizatie pana pe data de 27 mai ) am întârziat din cauza ca mi-au respins urbanismul prima data , iar constructorul de atunci si-a schimbat nr de tel si ma ignorat ori de cate ori il sunam , mintindu-ma de doua ori ca vine sa mearga cu mine sa luam materialele si sa vorbeasca cu proiectantul si in ziua respectiva nu-mi răspundea la telefon . Constructorul a refuzat sa facem act adițional cu prelungirea termenului de finalizare a lucrări si efectiv mi-a abandonat lucrarea , si mi-a spus asta acum doua zile , nici macar avansul nu vrea sa mi-l dea . ce sanse am sa castig un asemenea proces ? poate constructorul invoca faptul ca eu am întârziat cu autorizația , si acesta este motivul pentru care ma lasat balta ?
Cel mai recent răspuns: MariusValentin , utilizator 09:06, 12 Mai 2018
ati platit vreo suma in avans?
Da , la semnarea contractului am platit avans 1500 RON

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma constructii abandonare lucrare MariusValentin MariusValentin Întâmpin următoarea problema , in februarie anul acesta am încheiat un contract de prestări servicii pentru constructie casa cu un SRL , termenul de ... (vezi toată discuția)
Să prelungesc contractul cu constructorul sau să merg în instanță să cer daune? petre1981 petre1981 Bună dimineața! Doresc un sfat .Cum sa procedez? Marti 24.12.2019 exira contractul cu constructorul si nu a finalizat lucrarile. Consultanta a zis ca ... (vezi toată discuția)
Pentru un contract de prestari servicii in constructii se pot ... diadora.74.sb diadora.74.sb Pentru un contract de prestari servicii in constructii se pot aplica penalitati de 2%/zi daca doar s-a semnat contractul si nu au inceput lucrarile decat peste ... (vezi toată discuția)