avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Pentru un contract de prestari servicii in constructii ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Pentru un contract de prestari servicii in constructii se pot ...

Pentru un contract de prestari servicii in constructii se pot aplica penalitati de 2%/zi daca doar s-a semnat contractul si nu au inceput lucrarile decat peste 3 saptamani de la semnare?
Cel mai recent răspuns: diadora.74.sb , utilizator 10:47, 23 Noiembrie 2021
Buna ziua,

Clauze referitoare la penalitati este inserata in contract, acea clauza este aplicabila.

Buna ziua, asa este. Doar ca lucrarea fizic NU a inceput la data semnarii ci cu o intarziere de 2 saptamani iar constructorul zice ca ar trebui platite penalitati de la semnare pana la inceperea fizica a constructiei, ceea ce nu cred ca este legal!?!
in contract nu scrie data inceperii lucrarilor si termen de finalizare ? din vina cui s-a intarziat?
daca nu sunte prevazute, nu aveti nimic de plata
in contract se specifica datele de incepere/sfarsit, cu specificarea "in functie de conditiile meteo", beneficiarul a solicitat intarzierea fiindca erau necesare finalizarea unor masuratori solocitate de instanta.
Ultima modificare: Marți, 23 Noiembrie 2021
diadora.74.sb, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abandonare lucrare de catre srl MariusValentin MariusValentin Întâmpin următoarea problema , in februarie anul acesta am încheiat un contract de prestări servicii pentru constructie casa cu un SRL , termenul de ... (vezi toată discuția)
Diferenta exagerata de valoare apartament andreeacristinne andreeacristinne am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare pentru un apartament intr-un complex rezidential la inceputul anului 2008. apartamentul urma sa fie gata la ... (vezi toată discuția)
Firma constructii abandonare lucrare MariusValentin MariusValentin Întâmpin următoarea problema , in februarie anul acesta am încheiat un contract de prestări servicii pentru constructie casa cu un SRL , termenul de ... (vezi toată discuția)