avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum pot cumpara o camera de uscator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum pot cumpara o camera de uscator

Buna ziua.Vreau sa cumpar o camera care este destinata uscator.Care ar fi procedurile?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:49, 12 Mai 2018
Uscatoria reprezinta parte comuna imobil de locuit in comun
Pentru schimbare destinatie parte comuna este necesar sa obtineti acordul tututror proprietarilor care sa cedeze cota parte comuna ce le revine in favoarea dv
Actele se fac la notar sau la judecator?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acordul proprietarilor trebuie sa fie autentificat prin birou notarial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare uscatorie Roxana Hurduban Roxana Hurduban Se mai pot intabula uscatoriile ? Suntem interesati sa cumparam uscatoria, dar nu stim cum sa procedam. Unul din proprietarii blocului a suportat toate ... (vezi toată discuția)
Buna seara, locuim într-un bloc la etajul 4, langa noi se afla ... Ralucia Ralucia Buna seara, locuim într-un bloc la etajul 4, langa noi se afla uscătoria, am dori sa o achiziționăm. Mi-ați putea spune care sunt pași de urmat? ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie uscatorie TM2017 TM2017 Buna ziua, as dori sa stiu daca pentru transformarea uscatoriei unui bloc in camera \"speciala pentru administrator\" este necesara semnatura tuturor ... (vezi toată discuția)