avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale administrator la doua soc.concurente - la una asociat ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

administrator la doua soc.concurente - la una asociat unic

POATE O PERSOANA SA DETINA FUNCTIA DE ADMINISTRATOR LA DOUA FIRME DE PAZA SI PROTECTIE , IN ACELASI TIMP , LA UNA DUINTRE ELE FIIND ASOCIAT UNIC ?
La firma care este asociat unic nu este nici o problema, dar in cazul firmei in care este "numai" administrator aceasta situatie poate fi considerata una de concurenta neloiala. Daca insa proprietarii firmei sunt de acord (in scris) cu situatia de fata, nu este nici o problema.
Este posibil.Ideea este sa nu aveti restrictii din partea firmei la care sunteti doar administrator.
Ati putea daca se poate sa ma ajutati cu un model de astfel de acord?? Intamplator chiar am aceasta situatie, si trebuie cumva sa o rezolv. Ar trebui data si o declaratie din partea administratorului (la cele doua firme) cum ca declara pe proprie raspundere faptul ca este administrator si asociat unic la o firma, si in baza unui acord al celeilalte firme, accepta mandatul de administrator si la firma a doua ??

Va multumesc mult!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurenta neloiala - articol din lege mioara2012 mioara2012 Buna ziua. Poate cineva sa imi indice temeiul juridic pentru excluderea unui asociat dintr-un SRL din cauza de concurenta neloiala? Legea 31/1990, art 222 ... (vezi toată discuția)
Administrator la mai multe societati miruna.c miruna.c Acordul asociatilor din firma la care am fost mai intai administrator, privind administrarea de catre mine si a unei alte societati , trebuie depus undeva? (vezi toată discuția)
punctul de lucru intr un spatiu inchiriat andrreea01 andrreea01 ma confrunt cu urmatoarea pb...asociatul meu ( 50-50) , suntem doi in firma - srl, nu este de acord sa ne separam.eu vreau sa mi deschis o noua firma cu ... (vezi toată discuția)