avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Schimbare titular credit ipotecar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Schimbare titular credit ipotecar

Bună ziua.Am şi eu o intrebare..In anul 2006 am cumpărat un apart.prin credit ipotecar,sotul fiind titular iar eu coplătitor,în anul 2010 am divorțat dar nu am făcut partaj,în 2015 sotul a decedat-de atunci şi chiar înainte cu câțiva ani doar eu achitam ratele la bancă de frică să nu pierd apart.(când l-am cumpărat mi-am vândut o garsonieră proprietate personală pentru a achita avansul),specific că nu avem mostenitori...deci nu am făcut succesiune...Intrebarea mea este:se poate schimba de către bancă titularul in contract?adică să devin titular din coplătitor fără succesiune?are vreo legătură succesiunea atâta timp cât apart.aparține băncii fiind cu ipotecă?vă mulțumesc..
Cel mai recent răspuns: Alina Rosu , Evaluator 13:15, 21 Mai 2018
Cu documentele doveditoare ca sotul este decedat va puteti adresa bancii pt a solicita aceasta schimbare si veti primi toate informatiile necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codebitor pensionar la un credit ipotecar vicky_gavrila vicky_gavrila Buna ziua. Am si eu o situatie. Eu si sotul meu am vandut garsoniera soacrei mele pentru a ne cumpara un apartament. Pentru restul sumei de bani o sa facem ... (vezi toată discuția)
Imobil mostenit,care insa este al meu prin contract de vanzare-cumpare. p.anni p.anni Buna ziua Dupa moartea tatalui meu,fiind singurul copil am mostenit o garsoniera.Acum cativa ani,am facut cu tatal meu un contract de vanzare cumpare pe ... (vezi toată discuția)
Indrumare succesiune complicata Dima Dan Dima Dan Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea problema: Acum trei saptamani mama mea a decedat, eu fiind fiul ei dintr-o casatorie anterioara.Cu actualul sot n-a avut ... (vezi toată discuția)