avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... As vrea DAUNE de la primarie si de la politie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

As vrea DAUNE de la primarie si de la politie

Politia si primaria nu au chef sa aplice legea. Din acest motiv, blocul in care stau a ajuns un ghetou.
Dumnealor refuza sa constate contraventii.
Am strans destule dovezi. Se poate face un proces cu solicitare de daune acestor institutii? Sau persoanelor care lucreaza acolo? Ce fel de proces? Adica sa aiba castig de cauza...

Banuiesc ca nu sunt prea multi ca mine. Insa... nu va suparati, pana cand o sa fim bataia lor de joc?
Pai am dat o gramada de bani sa stau in curat si ordine si am ajuns sa ma afund in mizerie?
Cerc vicios des intalnit - golani sefi de asociatie + politia + primaria de sector.
Deci, multumesc anticipat, ce se poate face cu dumnealor cei care ne distrug vietile?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cine plateste? VictorArditti VictorArditti Povestea mea este una trista. Am cumparat un apartament intr-un bloc nou, super misto totul. Dupa 10 ani acesta a ajuns ghetou, mizerie si golani peste ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec de acasa Mariaccc Mariaccc Bună. Am 17 ani și mi-aș dorii sa plec de acasă la prietenul meu. Dar înainte de toate astea țin sa menționez povestea tragica a vieții mele. De la ... (vezi toată discuția)
Plingeri mincinoase Costica33 Costica33 S-au formulat impotriva mea la politie plingeri mincinoase de catre o grupare infractionala care actioneaza in locul in care domiciliez. Cum ma pot eu apara ... (vezi toată discuția)