avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cine plateste?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cine plateste?

Povestea mea este una trista.
Am cumparat un apartament intr-un bloc nou, super misto totul.
Dupa 10 ani acesta a ajuns ghetou, mizerie si golani peste tot.
Asociatia de proprietari e nula, nu fac nimic, ca in Romania. Primaria si politia la fel nu fac nimic si cu tupeu te trimit la plimbare sau la instanta de judecata sa te judeci ani de zile pentru ce ar trebui sa faca mariile lor.
Singurul avantajat e un golan batran de administrator care suge zeci de milioane lunar de la noi si nu face nimic. Evident, prieten cu primaria si cu politia care ar trebui sa il sanctioneze.
Eu acuma, ce sa fac? Cine plateste pentru halul in care a ajuns casa mea? Cei din asociatie? Aia de la primarie care se fac ca ploua? Politia mana in mana cu golanii? Toti vecinii mei s-au mutat. Fug. Da eu nu pot sa fug si atunci, eu ce fac?
Vreau sa stiu opinia juridica, cine plateste?

Multumesc .
Cel mai recent răspuns: VictorArditti , utilizator 12:58, 12 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sincer sa va spun nu prea vad o solutie juridica la problema dvs.Daca se produceau pagube in bloc raspundaui cei vinovati de producerea acesttora,pt a fi atrasa raspunderea civila delictuala tb indeplinite niste conditii si oricum nu prea vad ce institutii ar putea raspunde si pt ce anume.Eventual continuati cu adrese,sesizari,petitii la institutii politie primarie ,cons judetean etc
Dar, domnule avocat, nu exista contraventia REFUZ CONSTATARE CONTRAVENTIE?
Paguba in bloc este si mizeria, nu va suparati pe mine. Cum, mizeria ce este?
Multumesc. Cu scrisorile nu se face nimic in Romania. Asa de nesimtiti sunt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea daune de la primarie si de la politie VictorArditti VictorArditti Politia si primaria nu au chef sa aplice legea. Din acest motiv, blocul in care stau a ajuns un ghetou. Dumnealor [b]refuza sa constate contraventii.[/b] Am ... (vezi toată discuția)
130.000 euro ca sa stai in ghetou! Sever Simion Sever Simion Impreuna cu sotia mea am cumparat in urma cu 9 ani un apartament in complex de blocuri noi foarte frumoase. Am platit 130.000 euro pe doua camere mari. Din ... (vezi toată discuția)
Au transformat intrarea in scara in birt VictorArditti VictorArditti Am niste vecini care au o firma la parter. Mariile lor nu pot fuma si bea cafele si bauturi in apartamentul lor ci stau cu fundul pe scari, relaxati, cu ... (vezi toată discuția)