avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament cu credit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament cu credit

Cumparatorul ia un credit de la ING pentru cumpararea unui apartament. Ce ar trebui sa apara scris in contractul de vanzare in favoarea vanzatorului, in conditiile in care banca spune ca nu accepta ipoteca legala pentru diferenta de pret care provine din credit, pana la incaasarea acesteia?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 23:40, 12 Mai 2018
Păi tocmai asta ar trebui scris.
Banca nu accepta - spune ofiterul de credit
Atunci nu rămâne decât ca vânzătorul să aibă încredere ca banca ii virează banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare imobil romik123 romik123 doresc sa cumpar un apartament prin banca si sa fac o conventie cu vinzatorul sa sa inchiem actul de vinzare pt o suma mai mare si sa incasez diferenta. (vezi toată discuția)
Intrebare! Kathleen Kathleen Sunt in vanzare cu apartamentul. Am primit un avans pe apartament si am fost la notar pentru a intocmii un Antecontract ,fiindca cumparatorul vrea sa puna in ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament ipotecat tzvpac tzvpac Buna seara Stiu ca s-a mai pus aceasta intrebare pe site-ul dvs.dar revin si eu cu aceeasi intrebare mai specifica pt cazul meu. Vreau sa cumpar un ... (vezi toată discuția)