Am un vecin care are probleme cu alcoolul: saptamanal sau chiar mai des bea si iese in strada sa faca scandal, ameninta oameni si da picioarele in garduri si porti. Chiar in seara asta l-a luat politia pentru ca a amenintat ca bate o batrana de 70 de ani (bunica mea).
Problema mea e ca pe saptamana trebuie sa fiu in Bucuresti la ore si nu pot sa stau sa apar casa in caz ca vrea sa o vandalizeze sau ceva ca se razbune.
Intrebarea mea urmatoarea: daca pun in curte in pozitii strategice niste scanduri pline de cuie plus minus sarma ghimpata si pe gard am scris cu litere de o schioapa "ATENTIE LA CAPCANE" si din intamplare el sare gardul si se raneste in ele, pot fi acuzat de ceva?
El practic a incalcat o proprietate privata,deci tu nu vei fi acuzat de nimic. Iti poti pune ce vrei in curte,e vina lui ca a venit acolo. Mi se pare ca ai dreptul si sa il impusti si sa invoci autoapararea dc e pe proprietatea ta.
Imprejmuire
prietenulomului
Un vecin a imprejmuit suprafata lui de curte , cu in gard de plasa . Deasupra gardului , a montat niste suporti pe care a asezat sirma ghimpata . Acesti ... (vezi toată discuția)
Distrugere gard
2014Elena
Ce sanctiune se aplica daca cineva iti strica un gard din scandura la gradina cum mi s-a intamplat , la un teren de legume masurat cadastral si intabulat. ... (vezi toată discuția)