avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua , Am un gard despartitor cu un vecin . ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua , Am un gard despartitor cu un vecin . Gardul este ...

Buna ziua ,

Am un gard despartitor cu un vecin . Gardul este vechi facut din scanduri de lemn , cu spatiimari intre ele etc.

A tot incercat el sa peteceasca dar intra cainii lui la mine in curte , mi-au intrat si gainile de cateva ori etc. Curtea lui arata estetic intr-un anumit fel , e plin de mizerie si gunoaie...

Am avut mai multe discutii dar vecinul a devenit recalcitrant, a trecut la amenintari si este momentan greu sa discut cu el.

Ce ma intereseaza pe mine daca eu pot in mod unilateral sa intaresc gardul respectiv cu o plasa de sarma si sa pun o folie de umbrire pe acesta.

Multumesc.

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:30, 21 Aprilie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc pentru raspuns. Sa inteleg de aici ca eu am dreptul sa efectuez reparatii si imbunatatiri la gard din partea mea fara a trece pe proprietatea lui ?

Dar folia de umbrire exista vreo prevedere legata de asta care ar putea sa o invoce, gen lumina mai putina la el in curte din cauza foliei ?

Multumesc.
de ce nu va faceti dvs gardul dvs la dvs in curte, pierdeti maxim 20 cm

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie gard monabuse monabuse Buna-ziua ! Tatal meu locuieste la tara . In spatele casei detine o gradina pentru legume pe care doreste sa o ingradeasca . Exista linie de hotar ... (vezi toată discuția)
Gard casa diannefr diannefr La o casa cu vecini pe ambele parti, gardul a fost construit aproape integral pe cheltuiala mea. Vecinul din stânga amenința ca ma va da in judecata daca nu ... (vezi toată discuția)
Se poate construi un gard din caramida fara aprobarea primariei si acordul meu? maria2424 maria2424 Buna ziua ! Astazi am fost anuntat ca vecinului meu nu ii mai convine gardul de lemn dintre noi si ca doreste gard din caramida. Prima intrebare - are voie ... (vezi toată discuția)