avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Ce cod caen sa folosesc pentru infiintarea societatii?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Ce cod caen sa folosesc pentru infiintarea societatii?

Societatea pe care intentionez sa o infiintez nu va face plasare si nici angajare temporara doar o intermediere.
Contractele de munca vor fi incheiate pe perioada determinata (4-8 durata unui eveniment), contractul si conditiile se vor incheia/stabili direct intre angajat si angajator.
Societatea pe care intentionez sa o infiintez va furniza CV-urile si datele de contact, si va sustine o intalnire preliminara.
Angajatorul va efectua toate formele legale de angajare pe perioada evenimentului.
Intre angajat si societatea pe care intentionez sa o infiintez nu va exista o relatie.
Sa realizat un website pentru toti cei care activeaza, au activat sau vor sa activeze in DomeniulHoreca( Barmani, ospatari, bucatari, picol, hostess, etc). Acestia au posibilitatea sa isi mareasca veniturile muncind la diverse evenimente.
Tot ce trebuie sa faca este sa isi creeze un cont pe website ( nume, prenume, poza, experienta cv, specializare, e-mail, nr tel. etc). Aceste conturi pot fi vizionate de catre potentialii angajatori mai putin adresa de e-mail sau nr tel.
Societatea pe care intentionez sa o infiintez va fi mandatarul angajatorului. Intre angajator si societate se va incheia un contract de mandat in vederea reprezentarii pentru selectarea de personal si sustinerea unei intalniri preliminare.
Societatea va ajuta angajatii sa negocieze cu angajatorul suma dorita in urma serviciilor prestate.
Societatea va percepe comision de la angajatori in functie de nr personalul selectat.
Intrebarea mea este pe ce Cod caen sa infiintez societatea avand in vedere faptul ca nu am studii superioare si nici nu imi permit o garantie de 25 de salarii ca sa devin agent de plasare a fortei de munca.
Singurul lucru pe care il pot face este un contract de colaborare intre societate si un cabinet de psihologie.
Multumesc anticipat!
Cu stima,
Tenderenco adrian

Alte discuții în legătură

Serviciu de inchiriere ospatari ContSters146557 ContSters146557 Buna ziua, Avem o firma care se ocupa cu serviciul de inchiriere ospatari, barmani, hostess si promoteri pentru evenimente. In CUI ca domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)
Contracte de colaborare AndreeaEnache AndreeaEnache Buna ziua, Am o firma nou infiintata care se ocupa de inchirierea de ospatari pentru evenimente ( doar sambata) intrebarea mea este...cum as putea sa ... (vezi toată discuția)
Incadrare firma inchiriere ospatari ionash ionash buna seara, vreau sa deschid o firma de inchiriere ospatari pentru diverse evenimente, si vreau sa aflu ce cod caen pot sa utilizez pentru acest tip de ... (vezi toată discuția)