avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Transfer dosar de pensii in alt judet
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Transfer dosar de pensii in alt judet

Buna ziua,
Daca exista obligativitatea legala sa transferi dosarul de pensie la schimbarea domiciliului in alt judet sau poti sa ramai in continuare inregistrat la Casa de Pensii din judetul initial.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Lucian , utilizator 11:00, 20 Mai 2018
Transferul dosarului nu este obligatoriu.
Mulțumesc, așa să fie!

Carp Mircea a scris:

Transferul dosarului nu este obligatoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar schimbare domiciliu in alt judet psorinp psorinp la schimbarea domiciliului in alt judet la a doua casa proprietate sunt obligat de lege sa cer si mutarea dosarului de pensie de la judetul unde am avut vechiu ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu in alt judet - este obligatoriu transferul ... Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu Schimbare domiciliu in alt judet - este obligatoriu transferul dosarului de pensie in noul judet de domiciliu? Daca da, imi puteti indica, va rog, actul ... (vezi toată discuția)
...mutare dosar pensie Iulia C Iulia C Bună ziua! Tatăl meu s-au mutat dintr-un judet în altul.El dorește să lase dosarul de pensie in vechiul judet.Este obligatoriu să își transfere ... (vezi toată discuția)