avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Litigii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Litigii

Am construit un gard exclusiv pe terenul meu intre mine si o ruda .Intrucat am urmarit linia trasata de gardul deja construit de ruda pe o latura am pierdut in urma masuratorii dupa constructia gardului 25 de cm pe o lungime de 33 de m . Cum imi pot recupera terenul aflat acum in terenul pierdut care se afla in curtea rudei?

Alte discuții în legătură

Daca esti mic si sarac ,legile nu te mai apara.... ymonik_k ymonik_k Trebuie sa inaintezi catre Parchet un caz rasunator, pt a avea parte de toata atentia legilor din Romania?...am inaintat catre Parchet acum un an o plangere de ... (vezi toată discuția)
Proces de granituire DIDINA30 DIDINA30 buna seara. vecinii au avut acordul parintilor mei pt ridicarea gardului despartitor cu respectarea liniei de hotar. Acestia au scos autorizatie de constructie ... (vezi toată discuția)
Suprapunere teren 27 cm catyama catyama Buna ziua, Am un teren care este imprejmuit cu gard. In fapt, se pare ca la construirea gardului eu am intrat cu 27 cm pe terenul vecinului pe o lungime de ... (vezi toată discuția)