avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin nou
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin nou

Buna ziua!

Un prieten a locuit a aproape 20 de ani in Suedia, are cetatenie suedeza si romana, acum s-a intors inapoi in tara definitiv si vrea sa isi faca buletin nou. S-a dus cu mama lui (proprietara apartamentului) la cea mai apropiata sectie de politie si cei de acolo refuza sa-i faca buletin pe motiv ca are adresa in Suedia si i-a zis sa renunte la adresa de acolo, dar nu poate sa renunte pentru ca el are casa acolo. Din ce moment are dubla cetatenie, e dreptul lui ca cetatean sa aiba buletin de Romania, inainte sa plece in Suedia a avut buletin pe adresa care locuieste cu mama lui.

Ce este de facut in situatia asta ?
Cel mai recent răspuns: cosmin311 , utilizator 16:13, 14 Mai 2018
Chiar nu stie nimeni ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri buletin cosmin311 cosmin311 Buna ziua! Un prieten a locuit a aproape 20 de ani in Suedia, are cetatenie suedeza si romana, acum s-a intors inapoi in tara definitiv si vrea sa isi faca ... (vezi toată discuția)
Cetatenie sudeza pentru minor Milea Milea Buna ziua, Sunt mama unui copil in varsta de 14 ani, tatal sau fiind cetatean suedez. Sunt recasatorita si traim in Romania. Tatal fetitei intentioneaza sa ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil in suedia guritaoana guritaoana De unde trebuie sa primeasca alocatie copilul meu care are dubla cetatenie romana si suedeza? Eu am lucrat in Romania, iar sotul in Suedia si este si are si ... (vezi toată discuția)