avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ccc si stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ccc si stimulent de insertie

Buna ziua,
in cazul in care tatal beneficiaza de stimulent de insertie pana la 3 ani pentru un copil pentru care a beneficiat de ccc si a revenit la serviciu mai devreme cu 60 de zile si in acest timp mama mai are un copil si beneficiaza de ccc se pierde dreptul la stimulent de insertie al tatalui?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:54, 15 Mai 2018
In speta, va recomand sa va adresati in scris la ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială
[ link extern ] /
ANPIS (directia de asistenta sociala din cadrul primariei ) solicita ca tatal sa renunte la stimulentul de insertie dar nu dau explicatii de ce ar trebui sa renunte
Intrebati la Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială , nu la cei din Primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! dacă soțul își ia dreptul lui de o luna pentru ... Vacarus Andreea Vacarus Andreea Buna ziua!Dacă soțul își ia dreptul lui de o luna pentru a rămâne în ccc ,când se întoarce la serviciu va putea beneficia de stimulentul de insertie ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie prin tata ContSters502636 ContSters502636 Buna ziua! Copilul meu face 2 ani pe 25 noiembrie 2018. Tatal beneficieaza de stimulentul de insertie de cand copilul s-a nascut, nu a intrat in CCC(concediu ... (vezi toată discuția)
Stimulent de inserție S-Valentina S-Valentina Eu sunt în prezent în CCC. În cazul în care dau și sunt admisă la SNG mai pot beneficia de stimulentul de inserție? Sau beneficiez doar în cazul în ... (vezi toată discuția)