avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie prin tata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie prin tata

Buna ziua! Copilul meu face 2 ani pe 25 noiembrie 2018. Tatal beneficieaza de stimulentul de insertie de cand copilul s-a nascut, nu a intrat in CCC(concediu crestere copil), a continuat munca. Eu, ca mama nu am venituri. Intrebarea este vom beneficia sau nu de stimulent pana la 3 ani?
Nu pot sa inteleg legea. Unele voci imi spun ca da, altele ca nu.
Cel mai recent răspuns: ContSters502636 , utilizator 13:07, 15 Septembrie 2018
Dupa cum este redactat textul de lege da.

Insa cel mai bine intrebati la ANPIS - Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială
[ link extern ] /
Vă mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea stimulentului de inserție ciprianpaul ciprianpaul În momentul de față sunt in perioada de acordare a stimulentului de inserție și mai beneficiez de acest stimulent până împlinește copilul 2 ani. ... (vezi toată discuția)
Ccc si stimulent de insertie rodica05 rodica05 Buna ziua, in cazul in care tatal beneficiaza de stimulent de insertie pana la 3 ani pentru un copil pentru care a beneficiat de ccc si a revenit la serviciu ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil rotaru georgeta rotaru georgeta buna ziua, cine ma poate lamuri intr-o situatie putin mai complicata?! iata datele problemei am nascut pe 21 august 2012. am optat ptr ccc pe o perioada de ... (vezi toată discuția)