avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inlaturare si reconstructie gard intre proprietati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inlaturare si reconstructie gard intre proprietati

Buna ziua.
Doresc sa inlatur/scot un gard construit pe proprietatea mea (fara acordul vecinilor) si sa reconstruiesc gardul pe linia de proprietate. Am masuratori cadastrale care indica faptul ca ei au construit gardul pe proprietatea mea. Momentan ei nu sunt de acord cu inlatuirea si reconstructia gardului pe limita de proprietate. Ce as ptuea pati daca le scot gardul, le inapoiez materialele si refac gardul pe linia de proprietate?
Cel mai recent răspuns: ContSters454516 , utilizator 21:54, 15 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
V-ati putea alege atat cu un dosar penal cat si cu o actiune civila pe rolul instantei...
Inteleg, dar totusi gardul este pe proprietatea mea si cum as putea face sa-l mut la locul lui si sa-l reconstruiesc ? Doar prin tribunal?

Cabinet de Avocat "Dragos Barnea Madalin" a scris:

V-ati putea alege atat cu un dosar penal cat si cu o actiune civila pe rolul instantei...

Eu cred ca, cea mai optima varianta este prin intermediul instantei...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amplasare gard intre proprietati Roxana Chiritoiu Roxana Chiritoiu gardul intre doua terenuri avand proprietari diferiti se amplaseaza 50%-50% pe terenul fiecaruia sau 100% la fiecare in teren? (vezi toată discuția)
Este necesar autorizatie pde constructie pentru un gard din plasa de sarma? 30 LAURA 30 LAURA Buna, Am citit pe forum in data de 10.07.2009 ca ati dezbatut un subiect care ma intereseaza si pe mine. Este vorba despre autorizatia de constructie pentru ... (vezi toată discuția)
Reparare gard comun Galaa Galaa Buna ziua, Am o problema cu un vecin care a anuntat verbal ca vrea sa repare gardul ce desparte proprietatile noastre. Desi i-am spus ca momentan nu putem sa ... (vezi toată discuția)