avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 164 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare auto

Buna ziua! Am un Ford Transit ce nu l am trecut pe numele meu,am doar fiscalul la mine.Am fost sa i inmatriculez , dar programarile se fac online si s a ajuns pe la 15 iunie. Am auzit ca o noua lege radiaza online masinile din situatia mea. E ADEVARAT ?Ce mai pot face ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:11, 14 Mai 2018
Daca programarea in luna iunie este la RAR aveti dreptul sa faceti programarea la alt RAR mai putin aglomerat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare dupa 30 de zile zrgiu zrgiu Buna ziua Am cumparat o masina din tara in data de 14 Dec 2008, din Bucuresti. Certificatul de atestare fiscala de la vanzator este datat in 8 Dec 2008, ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare 2012 looly looly Buna seara.Am o nelamulire,nu stiu daca stie cineva sa imi raspunda.Sper ca da.Am o cunostinta care a cumparat o masina inmatriculata RO in octombrie 2011 si ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Tomix Tomix Buna ziua, As avea o intrebare cu privire la inmatricularea unui autovehicul inmatriculat in Romania. Am achizitionat un autovehicul inmatriculat in ... (vezi toată discuția)