avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort romanca de un grec cu un copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort romanca de un grec cu un copil minor

buna ziua...eu sut casatorita in grecia cun un cetatean grec si avem un baietel de 6 ani...grecul se poarta foarte urat cu noi inclusiv cu copilul...in momentul de fata suntem in romania (eu si copilul pt preschimarea buletinului meu) vreau sa intentez divortul de aici pt ca acolo imi este foarte frica de el si nu cred ca as castiga copilul pentru ca el are cunostinte... problema este ca eu aici nu am un domiciuliu stabil pt ca nu am casa sau ceva pe numele meu...iar copilul este cetatean grec. Ce sanse sunt ca eu sa castig custodia copilului!!??? Mentionez ca nu imi da voie sa lucrez si nici el nu are un serviciu....are un unchi pe care il mananca de bani...
Cel mai recent răspuns: androne georgiana , utilizator 15:22, 14 Mai 2018
Sunt constienta ca nu va fi usor....imi voi cauta un avocat bun si voi incerca de aici...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie nedeclarata Cristina cosmina Cristina cosmina Buna seara acum 5 ani m am casatorit in Grecia cu un cetatean grec,in urma casatoriei a rezultat in baietel de mai bine de 3 ani ne am despartit si suntem Inca ... (vezi toată discuția)
Urgent - acuzație de răpire internațională de minor Roxanakayan Roxanakayan Buna ziua In anul 2015 m am căsătorit cu un cetățean iraqian , căsătorie efectuată in Romania si am plecat amândoi in Uk . In urma căsătoriei cu ... (vezi toată discuția)
Divort + drepturi copil cu cetatean strain alexandru22 alexandru22 Salut! Am si eu o intrebare. M-am casatorit vara trecuta cu un cetatean moldovean. Intre timp ea a ramas insarcinata si a nascut, dar noi am avut niste ... (vezi toată discuția)